got a monster in my pants ..

.. and if you ever get the chance.
Gunna cram it down your throat,
Watch you gasp for air and choke.

godag alla fina och fula. hann inte skriva något igår för jag har så otroligt mycket läxor just nu. har 2 eller 3 prov denna veckan också så .. men ska nog hinna skriva något idag. eller det gör jag ju nu men ahah, ah ni fattar nog om ni inte är lika tröga som jag. (a)

det var jävligt segt idag för bussen var hur sen som helst, så fick stå mitt i solen i typ en halv timma, och det var typ 35 grader idag eller nåt, hehe ^^ detta framkallade som vanligt en huvudvärk men den försvann så fort jag steg innanför dörren och kände doften av bullar! (okej, jag inser själv att det låter som om jag håller på o skriva en bok, men det gör jag inte xD). oh, iaf, så lyssnade jag på en och samma låt hela vägen hem, The Ransom med Escape The Fate, fan var jag älskar den låten! introt e för jävla gött. men blev klar med nån vävning i skolan idag och tror nog jag kommer få ett A på det arbetet,  för min lärare sa (jag citerar): oh, this is very, very nice jessika, excellent! och sen slängde hon in världens största smile hahaha C: men jaa, jag ska nog kolla lite på svampbob fyrkant och sen göra lite läxor. ni alla får ha en jätte go dag och allt sånt.
visst blir bloggen finare med lite bilder? därför tänkte jag ladda upp någon bild, får se vilken det blir. espännande .... 



en till bild? absolut!



lite kul, första bilden e tagen för typ kanske 1 vecka sen, och den sista bilden här är tagen för ungefär 7 månader sedan, jag är lite lik mig själv men endå inte xD hahaha. kulkul!

men nu över till lite andra saker. först en bild på Escape the fate och sen en youtube video med låten The Ransom av samma band ofc! <3
btw, craig mabbitt e snygg! (killen i mitten xD)





ha en bra dag alla och njut av låten och bilderna! <3


från huvudvärk till huvudvärk och sen lite till huvudvärk

ladies and gentlemen, whors and sluts, welcome to candylaaaand!
hahah, nej men hej. jo kom hem från skolan för nån timma sen och har käkat lite middag, ska ta en lite promenad med nellie om en stund men slappar lite först. skolan idag har varit riktigt sorglig, vi har bara pratat om massa folk som dött och små pojkar med cancer, det är deprimerande kan jag lova. har även haft huvudvärk heeela dagen, och har nog käkat typ 12353467745 x100000 värktabletter, men det går inte över :C det är inte roligt .. iaf lyssnar lite på musik och chillar, och förbereder mig helt enkelt på en massa skolarbete. segt som tusan. men man kanske ska ta och lägga sig och sova en liten stund, har verkligen inte fått tillräckligt med sömn den senaste tiden, det känns ju lite halvbra. imorse när jag gick upp var det liksom bara o to the m to the g, jag trodde jag skulle dö så trött som jag var. jag var helt säker på att jag skulle falla ihop vilken sekund som helst, men som tur var klarade jag mig. oh, hade på mig mina nya gråa jeans idag, herregud vad dom är goa? hur bekväma som helst verkligen. kändes nästan som att gå naken, hahaha :P och hade även min 'Blessthefall' t-shirt. mysigt värre. men nu ska jag och mamma gå och köpa Werthers Original, så du får ta och ursäkta mig. haha. men jag hoppas iaf att eran dag har varit lite bättre än min och så får du ha en fortsatt trevlig kväll! hejdå <3

slänger in en några månader gammal bild på mig och becca som mer än något annat just nu väcker gamla minnen, saknar tiderna sid <3
och vet ni vad? jag tänker inte änns bry mig om att jag har en dubbelhaka stor som mount everst!
så F U på dig.


blood on the dance floor

tjafan, har hittat ett nytt band, asså är seriöst kär i killarna i bandet! det heter så klart blood on the dance floor. asså har nog aldrig hört något liknande, iaf inte som har varit bra? detta är fan underbar musik, eller typ .. tror inte att många kommer gilla dom, men pfft, what ever? JAG GÖRE IAF! C: och med all rätt i världen, höhöhöh. mina tre favorit låtar med dom är nr 1: scream for my ice cream, 2: believe, 3: candyland. tänkte ladda upp believe för det finns nog en chans att någon liten människa där uta kan tycka att den är bra, dom andra låtarna får man nog vara lite konstig för o tycka om, hahah, vilket jag är så .. xD asså det är typ techno, scream, rap eller nått. aja, känner att det blir ointressant att bara fortsätta babbla på om hur bra jag tycker att detta bandet är så får väl skriva om något mer, men iaf här kommer den normalaste låten jag hittade med dom, den är mycket fin enligt mig, och är dom inte för snygga? :D



iaf så tänkte väl skriva om något annat men vad? hmm .. HAHAHA, jag sitter verkligen och funderar på något men kommer inte direkt på något, har fullt upp med o digga till musiken xD JO, eller naej. skit samma, jag bara babblar på så kanske jag kommer på något. imorgon är det skola, det känns väl sådär, eller asså det är 1 av 7 lektioner som inte är rolig, det känns på sätt o vis rätt bra, för det är liksom roligt i skolan o så, men endå, palla skolan? hahaha, det enda som får mig o gå upp på morgonen e tanken på att jag får gå upp o sminka mig o göra mig fin! tycker det är hur kul som helst i mixtra lite med olika ögonskuggor o skit. OH, juste jag har klippt typ sne lugg, och jag är väldigt stolt för det är faktiskt jätte fint och det var jag själv som gjorde det! mamma tyckte det var så fint så hon bad mig o klippa hennes hår också, så det gjorde jag igår, det blev faktiskt jätte fint! C: jag är en duktig flicka *klappar mig själv på axeln*. och satt och kollade in lite nya töjningar idag också på Hottopic.com det är en riktig awesome affär, med hur många band t-shirtar och töjningar o piercingar, ja rena dröm butiken iaf. har köpt en del där faktiskt, bla. några töjningar och 2 tröjor, och även ett armband. är väldigt nöjd. kolla in där, dessvärre ligger ju det i usa så om ni ska beställa något så snacka med en förälder innan osv för det kan ju kosta rätt mycket med frakt osvosv. för mig är det ju lite bättre eftersom att det ligger en hottopic affär ungefär 20 minuter ifrån där jag bor så. btw det är hur najs som helst, ALLA borde veta vem beyonce knowles är? iaf hennes föräldrar bor också ungefär 20 minuter från mitt hus. tycker det är lite coolt om jag ska vara ärlig (a) köpte nya strängar till gitarren igår så blir till o fixa med det en stund imorgon sen ska jag lära mig lite nya låtar, hahaha. men om jag fortsätter skriva mer nu kommer detta inlägget bli mer ointressant är vad det redan är så får väl ta o säga adjö så skriver jag mer imorgon. om det inte händer något spännande under kvällen, fast skulle inte tro det då klockan är 10 på kvällen, men vem vet det kanske blir inbrott eller nått annat intressant, haha, isf får ni höra det. mosh!

nu kör vi igång på riktigt

haha, eller .. kanske inte? jag vet inte riktigt, tänkte ju starta upp oså men har väl inte haft tid eller nått sånt. haha, fast endå inte riktigt sant. för har jag inte varit iväg så har jag varit i skolan o har jag inte varit i skolan så har jag suttit hemma och spelat cod, wow eller aoe, men det är bara för att jag är en sån nörd! men nu ska jag faktiskt helt ärligt börja skriva massa, det kommer bli kul! förhoppningsvis. eller jag vet inte. men iaf. och jag kom på en sak i förra inlägget som jag skrev, att smileysarna blir skit fula med denna text stilen, så jag ska snåla lite med att göra smileysar. kan ju också ta och berätta att jag saknar alla, eller nej, nu ljög jag. jag sa saknar en del personer i sverige. ni vet nog vilka ni är <3 och förresten så är usa renarama dröm landet för mig, för just nu så är det typ 3 olika kanaler och alla visar svambob fyrkant i några timmar framöver :DDD haha.
iaf så försökte jag och mamma få igång våra vattenspridare förut idag, och vi klarade såklart inte av det, men så gick mamma fram och kollade om det var något som typ blockerade dom små sakerna i gräsmattan, och då skriker jag, "åh, mamma här är det någon knapp, jag provar att trycka på den" *trycker på knappen* HAHAHHA, mamma får vattnet rätt upp i ansiktet och står och glor på mig medans jag skrattar hysteriskt! det var fanemig det roligaste jag varit med om på länge.

ohohohoh, vi var och shoppade förra helgen och jag köpte massa jätte fina saker. men i en butik så var det 2 så jävla snygga killar som jobbade! jag trodde jag skulle dö! :o fan va heta dom var. aoh, mycket intressant för er o veta, men nu vet ni liksom.

just nu sitter jag och knarkar en massa låtar, förtillfället lyssnar jag på 30 seconds to mars - hurricane, och den är fan jävligt bra! veckans mest spelade låt är nog Blessthefall - Guys like you make us look bad och sen har jag även lyssnat massa på early to bed - microphobia.
ni borde absolut lyssna på dom! lägger upp hurricane här, lyssna på den, du kommer inte ångra dig:


RSS 2.0